Posebne delavnice za gostince/chefe

Posebne delavnice za gostince/chefe

Kruh pride najprej na mizo, naj bo ta res izvrsten in naredi dober uvod v vaše kulinarično razvajanje.
Naučim vas pravilne priprave in peke z domačim kvasom ali drožmi. Z vami in za vas razvijam recepture, prilagajam peko z drožmi za gostinske obrate, da jo boste lahko kar najbolje vključili v svoj delovni vsakdan in postopke. Pišite mi in zdrožili bomo skupno ponudbo.

MNENJA O DELAVNICI

Posebne delavnice za gostince/chefe

MNENJA O DELAVNICI

Posebne delavnice za gostince/chefe

“Delavnice peke kruha za Chefe sem se udeležil januarja 2018. Čeprav sem pričakoval dobre osnovne informacije, me je presenetila pripravljenost na zahtevnejša vprašanja o fermentaciji, sladkorjih, bakterijah, kvasovkah, mokah in drugo. Priporočam, če si želite razumeti, zakaj je peka z drožmi tako zelo kul.” Črt Butul, chef

“Že kar nekaj časa se profesionalno ukvarjam s kuharijo in moram reči, da nisem pogosto obiskovalec raznovrstnih tečajev kuhanja, ampak kruh je nekaj več! Zame je kruh hrana, ki me ves čas povezuje z tradicijo, vsakodnevno hranilno esenco in spomini iz otroštva, kako nas je stara mama ves čas preganjala iz kuhinje, da se ta ne bi prehladil. Čisto iskreno povem, da pri nas v restavraciji peče kruh sestra Barbara in doma žena Vesna, zato ga meni nikoli ni bilo treba in se res kakšnega droženega »rženkota« nisem znal lotiti. Tako da je bila ta delavnica zame res nekaj posebnega in nujnega. Vzdušje je bilo sproščeno, na momente razigrano in, kar je najpomembnejše, opremljeno z veliko znanja. Tako da sem se veliko naučil. Po delavnici sem si kupil tudi izvrstno knjigo DROŽOMANIJA, ki je sedaj nepogrešljiva v moji zbirki. Če radi kuhate in pečete, je to vsekakor prava stvar!” Luka Košir, chef

Brunarica Grič, Horjul

“Udeležil sem se delavnice pri Aniti, vem, da je polna znanja, ki ga z veseljem predaja z žarom v očeh. Z veseljem jo je poslušati in se od nje učiti. Najbolj pa mi je pri njej všeč to, da je kljub uspehom, ki jih je s kruhom dosegla, še vedno ostala skromna in na realnih tleh in je vedno, ampak res vedno pripravljena pomagati vsakemu!” Matej Zupančič, chef

UTRINKI Z DELAVNIC

Posebne delavnice za gostince/chefe

UTRINKI Z DELAVNIC

Posebne delavnice za gostince/chefe

Zadnje objave na Instagramu

Zadnje objave na Instagramu